Filip Hronek

18.7.2016

Filip Hronek tráví individuální letní přípravu na Skatemillu v Hradci Králové. Před odchodem do Detroitu tak chce zlepšit jak fyzickou kondici, tak zdokonalit bruslařské dovednosti. Skatemill skýtá skvělou možnost, jak v průběhu léta skloubit všechny potřebné atributy dohromady.

 

Filip Hronek, hradecký obránce, byl v rámci letošního draftu angažován do amerického Detroitu. Svou přípravu na tuto zásadní hokejovou a životní změnu rozhodně nepodceňuje a pod "Červená křídla" chce přijít ve skvělé kondici. V rámci letní individuální přípravy pravidelně aktivně využívá Skatemill v Hradci Králové, kde se zaměřuje na zlepšení kvality bruslení a vytrvalosti. Vybojovat si cestu až do NHL vyžaduje naprostou připravenost každého hráče.  

Filip rozhodně může být a je dokladem toho, že se z malého hradeckého hokejisty může stát "pan hokejista", krerého si všimnou draví skauti křižující naše i jiné evropské hokejové kluby. Pro hradecký hokej je to dozajista skvělá reklama, protože Filip je odchovancem hradeckého klubu, kde začínal už jako malý kluk. Pro současné elévy našeho hokeje tak určitě bude motorem a důkazem toho, že to jde. Že v českém hokeji i v Hradci Králové mohou vyrůstat budoucí hvězdy světového hokeje.

Filip má před sebou ještě hodně dlouhou a těžkou cestu za hokejovým snem, ale má skvěle nakročeno přes Red Wing sči přes juniorskou OHL. Skatemill Hradec Králové přeje Filipovi pevné zdraví, minimum zranění, dobrou kondici, rozum a hlavně pevnou vůli zdolat všechny nástrahy ledního hokeje za "Velkou louží". Držime palce...!!!

 

Filip Hronek - obránce, pravá

narozen 2.11.1997

odchovanec HC VČE Hradec Králové/ Královští lvi HK / Mountfield HK