Rádi vidíme, když naši kluci uspějí v hokejové konkurenci

Na Skatemillu v Hradci Králové často trénují a zdokonalují bruslařské a střelecké techniky kluci a holky z nejbližšího okolí.

Jedním z jich je i útočník Jiří Felcman. Jura se u nás na trenažéru dlouho a pravidelně připravoval na své zahraniční angažmá. Dnes už ho zná každý zahraniční skaut i reprezentační trenéři.

 

Jirka se narodil ve znamení Berana a dělá mu vesměs čest. Má velkou touhu a motivaci se prosadit a pokud se pro něco nadchne, udělá takřka cokoli, aby byl úspěšný. Proto, když ve Švýcarsku ve svých 17 letech oznámil svému otci, že bude dělat jen a jen hokej, bylo jasné, že jediné, co se s tím dá dělat, je ho v tom podporovat. A proto Juru Felcmama vidíme v jeho 18 letech mj. v reprezentačním výběru U20 a proto jsme ho viděli v létě 2023 na 93.místě draftu, kde si ho vybralo Chicago.

 

Za náš trenérský tým přejeme Jurovi hodně zdraví, úspěchy v profesionálním hokeji a dlouhou vysněnou hokejovou kariéru. Juro, rádi tě u nás uvidíme kdykoli zavítáš domů. Těšíme se z tvých úspěchů a budeme dál sledovat tvoje kroky a pokroky...