Vyzkoušejte si na ledu nové brusle CCM

16.8.2016

Chystáte se zakoupit nové hokejové brusle? Vyzkoušejte si je nejprve v jízdě na Skatemillu a teprve potom se rozhodněte. Skatemill Centrum Hradec Králové má pro vás připraveno vybavení pro hokejisty od značky CCM.

Vyzkoušet si svou velikost bruslí v obchodě nemusí úplně stačit. Využijte příležitost svézt se na nich přímo na "ledě". Zkuste si jízdu dopředu, dozadu i střelbu. Vaši velikost rozhodně máme k dispozici. Až potom se rozhodněte, zda vám sedí tvrdost, velkost, typ, značka. Hokejové vybavení kupujte až po důkladném vyzkoušení v praxi. Pro následný nákup nového páru vám u prodejce zajistíme slevu ve výši 20%.

 

Nepodceňujte ani kvalitu hokejky. Především při střelbě na branku hraje velmi důležitou roli typ, resp. celistvost a pružnost hole. Vyzkoušejte ji u nás dříve, než se rozhodnete a jako doplněk můžete také otestovat hokejové helmy nebo rukavice. Vše od značky CCM. 

                

CCM patří mezi jedničky ve výrobě hokejové výstroje. I když původní název Canada Cycle & Motor Co. Ltd. tomu v překladu vlastně neodpovídá. Ve skutečnosti CCM začala v roce 1899 s výrobou jízdních kol. Naštěstí se firmě nedařilo tak, jak si majitelé přáli, a tak se brzy po založení začala díky nasycenosti trhu zaměřovat na vývoj a výrobu bruslí. Využila materiál určený pro výrobu jízdních kol a trefila se do černého. 

 

Pravda, dnešní brusle se od těch "na kličku" mírně liší... Podívejte se, pamatuje to někdo z vás? Víte, že první brusle byly kostěné a nejstarší kovové brusle pocházejí z Maďarska z přelomu letopočtu?

        

 

 

Značka CCM platí v současném světě za špičkového výrobce hokejové výstroje. Celou plejádu hráčů NHL i naší extraligy zdobí tato tři písmena.